Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار کتاب ایرنا، هشتمین نشست خبری نمایشگاه کتاب تهران، ۲۹ اردیبهشت با حضور علی رمضانی قائم مقام نمایشگاه، محمد الهیاری مدیر کمیته ناشران داخلی نمایشگاه، مجید صحاف مدیر کمیته تبلیغات، ارتباطات رسانه‌ای و فضای مجازی و کیوان امجدیان مشاور قائم مقام نمایشگاه کتاب تهران برگزار شد.

رمضانی با اعلام اینکه نباید مردم مبنای حضور خود در نمایشگاه را بر اساس تمدید نمایشگاه کتاب در آینده تنظیم کنند، ادامه داد: به همه مردم عزیز توصیه می‌کنیم از فرصت باقی مانده نمایشگاه استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تقاضا دارم فردا در ساعات ابتدایی روز به نمایشگاه بیایند که گرفتار ترافیک نشوند. موضوع تمدید نمایشگاه کتاب اقدامی پیچیده و نیازمند هماهنگی دستگاه‌های مختلف است. در نتیجه بعید است بخش حضوری نمایشگاه تمدید شود و امکان تمدید بخش مجازی وجود دارد.

مردم ساده‌تر می‌توانند خرید کنند

قائم مقام نمایشگاه کتاب با اعلام کاهش دقایقی که مردم در سایت نمایشگاه برای خرید زمان صرف می‌کنند، ادامه داد: در نمایشگاه مجازی اول مدت زمان حضور تا پایان خرید افراد به صورت میانگین ۲۴ دقیقه بود. در نمایشگاه مجازی دوم این مدت به ۱۴ دقیقه و ۳۰ ثانیه رسید اما در این دوره نمایشگاه مدت زمان لازم برای خرید افراد به زیر ۱۲ دقیقه رسید. کاهش دقایق مورد نیاز مردم نشان می‌دهد امکانات بهتر شده و مردم ساده‌تر می‌توانند خرید کنند.

به گفته رمضانی تا پایان ۲۸ اردیبهشت، مجموع فروش مجازی و حضوری ۱۱۵ میلیارد تومان بود. از این میزان نزدیک ۵۴ میلیارد تومان در بخش مجازی و ۶۱ میلیار تومان در بخش حضوری کتاب فروخته شده‌است.

او با اعلام اینکه نمایشگاه کتاب موجب نشاط جمعی می‌شود، ادامه داد: ساعات فعالیت نمایشگاه کتاب در ۲۹ و ۳۰ ذاردیبهشت تا ساعت ۲۱ شد. فردا عصر در سالن شبستان سرود «سلام فرمانده» اجرا خواهدشد که به برگزاری پر شور نمایشگاه کتاب کمک می‌کند.

برخی از ناشران بسته‌های سفارش داده شده را ارسال نکردند

رمضانی درباره نتایج سومین جلسه سوم کمیته رسیدگی به تخلفات در نمایشگاه مجازی اعلام کرد: در این کمیته برای ۴۵ پرونده رای صادر شد، تخلف این ناشران به دلیل عرضه کتاب ناشران دیگر، بحث دستگاه پوز، برگزاری برنامه اعلام نشده و ... است. احکام صادر شده از تعطیلی ۳ تا ۵ ساعتی غرفه، تذکر کتبی یا محرومیت از حمایت وزارت فرهنگ و ارشاد یا محرومیت از شرکت در دوره بعد نمایشگاه است.

به گفته او مرکز پاسخگویی تا این ساعت به ۳۴ هزار تماس پاسخ داده‌است. از این تعداد ۲۷ هزار تماس ورودی و ۷ هزار تماس خروجی بود. افزایش خروجی در روزهای پایانی نمایشگاه کتاب به این دلیل است به برخی از ناشران بسته‌های سفارش داده شده را ارسال نکردند.

نمی‌توان مانع حضور ناشران کتابساز شد

الهیاری درباره افزایش تعداد غرفه‌هایی که کتاب دیگر ناشران را کتابسازی کردند و در نمایشگاه می‌فروشند، بیان کرد: این دست از اقدامات به قدمت نمایشگاه سابقه دارد. مادامی که قوانین نمایشگاه بر اساس تعداد عناوین کتاب تولیدی است، نمی‌توان مانع حضور ناشران کتابساز شد. تعداد زیادی از ناشران عنوان‌های مشترک داشتند. این موارد در شورای سیاست‌گذاری نمایشگاه مورد بررسی قرار گرفت، امیدوارم در دوره‌های آتی شاهد حضور ناشران کیفی‌تر باشیم.

مدیر کمیته ناشران داخلی نمایشگاه درباره رونمایی از کتاب یکی از افراد شناخته شده در فضای مجازی و برگزاری جشن رونمایی از کتاب این فرد در نمایشگاه کتاب، توضیح داد: از ناشران خواستیم تا در ساعات شلوغ از کتاب رونمایی نکنند، اما ملاک اصلی داشتن مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.

به گفته الهیاری، کمیته ناشران داخلی وظیفه نظارت بر عملکرد ناشران را هم دارد، ناشران نباید در غرفه خود، کتاب ناشر دیگر را عرضه کند، مگر اینکه نمایندگی سایر ناشران را گرفته باشند.

او درباره فروش اسباب‌بازی در بخش کودکان و نوجوانان با بروشوری چند صفحه‌ای که شابک دریافت کرده‌است، گفت: ناشران نباید اسباب‌بازی را در نمایشگاه بفروشند، باید در بخش کودک و نوجوان فقط کتاب فروخته شود. مشاهده کردیم که برای بروشور اسباب‌بازی شابک دریافت شده‌است، شورای سیاست‌گذاری و معاونت فرهنگی باید برای حل این مشکل برنامه‌ریزی کند.

برچسب‌ها نمایشگاه مجازی کتاب تهران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نمایشگاه کتاب کتاب پروندهٔ خبری سی‌ و سومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نمایشگاه مجازی کتاب تهران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نمایشگاه مجازی کتاب تهران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه مجازی نمایشگاه کتاب کتاب تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۹۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیدمان به روزهای آینده است!

خبرگزاری مهر _ گروه فرهنگ و ادب: اولین روز از سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» صبح روز گذشته چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت در مصلی امام خمینی (ره) آغاز و از ساعت ۱۰ درهای مصلی به روی مخاطبان کتاب دوست گشوده شدند.

روز اول نمایشگاه کتاب با چیدمان و ساخت غرفه توسط برخی از ناشران همراه رو بود و تقریباً در میانه نمایشگاه گرد و خاک حاصل از غرفه سازی ها قابل مشاهده بود. غرفه ها از ۱۳ اردیبهشت به ناشرانی که ساخت و ساز دارند تحویل داده شد و ناشرانی که طراحی خاصی نداشتند از ۱۶ اردیبهشت غرفه خود را تحویل گرفتند، اما در ساعت های اولیه ناشران بسیاری در حال چیدن کتاب های خود در قفسه بودند.

به گفته برخی از ناشران دستگاه های کارتخوان نیز تقریباً در نیمه های ظهر روز اول به غرفه داران تحویل داده شد و نمایشگاه تقریباً در همان ساعات اولیه میزبان مخاطبانی بود که مشغول خریداری کتاب های مورد علاقه خود بودند.

یکی از نکات سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، حضور ناشرانی بود که سال گذشته در این رویداد حضور نداشتند و تقریباً در همین روز اول سی و پنجمین نمایشگاه کتاب فروش خوبی کردند. برخی از این ناشران معتقدند گرچه مخاطب خود را همیشه دارند اما نمایشگاه کتاب فرصتی برای آشنایی با مخاطب جدید است و برای از دست ندادن این فرصت در نمایشگاه کتاب حضور پیدا کرده اند.

افتتاحیه رسمی نمایشگاه ساعت 15 با حضور محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سفیر یمن در ایران، یاسر احمدوند، معاون فرهنگی و رییس سی و پنجمین دوره و علی رمضانی، قائم مقام و سخنگوی این دوره از نمایشگاه، بدون حضور ریاست جمهوری برگزار شد.

دستگاه‌های راهنمای کتاب و راهنمای ناشران شبستان هم در گوشه‌های مختلف گذارده شده و مراجعه‌کنندگان می‌توانند کتاب خود یا ناشر مورد نظرشان را راحت‌تر پیدا کنند، البته غرفه‌های اطلاع‌رسانی در ورودی‌های مختلف شبستان و داخل شبستان راهنمایی مراجعه‌کنندگان هستند.

کوشک کتاب، گوشه نقد، سرای اهل قلم در بخش ناشران عمومی و کودک و نوجوان، برنامه های تخصصی در بخش سالن جوایز کتاب های سال جمهوری اسلامی ایران و سرای ملل نیز میزبان برنامه های فرهنگی نخستین روز نمایشگاه بین المللی کتاب تهران بودند. در این میان افتتاحیه غرفه یمن به عنوان مهمان ویژه این دوره از نمایشگاه کتاب به فردا موکول شد در حالی که در سال های گذشته در روز نخست این اتفاق رخ می داد.

بخش ناشران کودک و نوجوان و بین الملل نیز تقریباً روز آرامی را پشت سر گذاشتند و به گفته بسیاری از ناشران در بخش کودک و نوجوان روز اول با کارهایی از جمله چیدمان کتاب ها در قفسه ها و غرفه سازی پشت سر گذاشته شده است و امید ناشران به روزهای آینده است که به دلیل تعطیلات آخر هفته ای بتوانند میزبان مخاطبان و خانواده های کتاب دوست باشند.

اولین روز سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در فضایی آرام و همراه با آتش بازی شبانه به مناسبت افتتاحیه به پایان رسید.

کد خبر 6100992 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • امیدمان به روزهای آینده است!
  • حاشیه‌ های روز اول نمایشگاه کتاب (عکس)
  • احمدوند: نمایشگاه کتاب امسال یک نمایشگاه حداکثری است/ علاقه‌ای نداریم نمایشگاه محل حاشیه‌های اجتماعی یا سیاسی شود
  • تقریباً همه ناشران بزرگ در نمایشگاه کتاب حضور دارند
  • در‌های نمایشگاه کتاب باز شد
  • درهای نمایشگاه کتاب باز شد
  • آغاز سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران/ درهای مصلی به روی بازدیدکنندگان باز شد
  • ۱۰ ناشر لاتین و ۳۱ ناشر عرب به نمایشگاه آمدند
  • حضور جهاد دانشگاهی در بخش‌های عمومی و دانشگاهی نمایشگاه کتاب
  • آغاز فروش غیرحضوری نمایشگاه کتاب + آدرس سایت و جزئیات